CBA Príma - CBA Príma Keszthely - Vonyarcvashegy

Honlap
Üzleteink
Akciók,Játékok
Kapcsolat
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozik a CBA Príma

Miért a CBA Prímát érdemes választania?

A CBA, a hazai piac élenjáró magyar tulajdonosi körrel rendelkező élelmiszerláncaként mindig is nagy hangsúlyt helyezett a vásárlók legjobb és legkedvezőbb feltételekkel történő kiszolgálására. A folyamatosan gyarapodó számú üzleteivel - jelenleg 3357 egység található meg az országban - azt a célt kívánja megvalósítani, hogy a magyar emberek élni tudjanak azzal a kedvező alternatívával, amit a magyar üzletlánc számukra biztosítani tud.
A helyi igények maximális figyelembevételén és természetesen a kedvező árak biztosításán túl legalább ennyire fontos az, hogy mindennapi vásárlásaikat kulturált körülmények közt tudják lebonyolítani nap mint nap. A CBA az elmúlt években is nagyon komoly lépéseket tett azért, hogy üzletei folyamatosan megfeleljenek a kor követelményeinek, sőt sok esetben a jelenlegi elvárásokon túli újszerű dolgokat is bevezessen. Mindezen törekvés keretében a 2008-as esztendőben közel száz már meglévő egység újult meg, mely komoly szervezést és anyagiak bevonását igényelte.
Persze a fejlődés az idén sem állhat meg! A CBA 2009 májusától új boltkategóriával jelent meg a piacon, melynek neve:
CBA Príma

Az elmúlt időszakban nyitott új üzletek és a folyamatosan felújított egységek kiemelkedő színvonala lehetővé tette, hogy a CBA Príma néven egy felső kategóriás boltcsoport születhessen meg. A CBA Prímával egy olyan boltkategória jött létre, mely az eddigieknél jobban szabályozott, sok tekintetben egységes kínálattal és azonos megjelenéssel rendelkező üzleteket foglal magában. A 40 üzlettel elindult CBA Príma hálózathoz tartozó egységek könnyen felismerhetők, hiszen a már megszokott piros fehér embléma a Príma névvel kiegészülve egy új logóként jelent meg az érintett boltok külső és belső felületein egyaránt.
A CBA Príma kulcsszavai:
minőség, megbízható termékek, kedves és szakszerű kiszolgálás, kedvező árak!

Ahhoz, hogy a CBA Príma mindezen felsorolt ismérvei megvalósuljanak és teljesüljenek, az érintett üzleteket a megnyitásukat megelőzően egy alapos, mindenre kiterjedő szempontrendszer alapján személyesen a magyar üzletlánc elnöke, Baldauf László szakavatott kollégák bevonásával vizsgálta és értékelte. Csak azon egységek kerülhettek be ebbe az "illusztris társaságba", melyek a nagyon szigorú követelményeknek meg tudtak felelni. A folyamatos kiemelkedően magas minőség biztosítása a cél, így a Príma logót kapott üzleteket működésük során is folyamatosan vizsgálják.
A CBA Príma boltok polcain teret kapnak a legkiválóbb magyar élelmiszerek, ezzel is támogatva a hazai termelőket, vállalkozásokat. Minden CBA Príma egység rendelkezik a legkiválóbb hazai borokat felvonultató Mini Vinotéka kínálattal is, valamint a Mert Magyar termékkör összes szereplőjével.
Fontos kiemelni, hogy az új boltkategória kiemelt minősége nem jelent magas árakat! A CBA Prímákban is - a CBA-tól már megszokott - remek akciókkal, kóstolókkal, különböző árubemutatókkal találkozhat a Tisztelt Vásárló. A most csatlakozott 40 üzleten túl hamarosan újabb egységekkel fog bővülni a CBA Príma üzletek listája az ország több pontján.
Látogasson el az Önhöz legközelebb eső CBA Prímába, biztosan elnyeri tetszését a magyar üzletlánc új kezdeményezése.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz